En god start!

“I’m the Sun that rises while Your sleeping …” (Dave Gahan)

gahan_soulsavers

– En kickstartet torsdag morgen!
Efter en lettere urolig nattesøvn med sære drømme vågnede poeten til tiden, og kl. 6 a.m. sharp kunne jeg tune ind på Live koncert til morgenmaden transmitteret over Nettet fra Ace Hotel i LA med Dave Gahan og Soulsavers. David Gahan er især kendt som forsanger i det legendariske elektroniske rockband Depeche Mode og har i en del år kørt en solo-karriere sideløbende og udgivet bla. albummene Paper Monsters i 2003 og Hourglass i 2007. Han har desuden bidraget med tekster til numre på de sidste tre Depeche Mode albums: ‘Playing the angel’ (2005) ‘Sounds of the Universe (2009)’ og ‘Delta Machine’ (2013)

Han indledte tilbage i 2012 et samarbejde med den britiske soul/ electroduo Soulsavers (Rich Macin og Ian Glover) og sammen udgav de i 2013 albummet ‘The Light the Dead See’.

Den 23. oktober udkommer deres nye samarbejde ‘Angels and Ghosts’, og de starter meget snart en turné med et lille udvalgt af (snart udsolgte!) koncerter i bla Milano, New York, Berlin og London.

davegahan.com

Denne torsdag morgen kunne jeg så se Dave med sine ‘sjælereddere’ i en koncert direkte fra LA fra kl. 6 dansk tid. En OK start på morgenen, skulle jeg hilse at sige!

https://screen.yahoo.com/live/livenation/

I’m all of this and Nothing – I’m the Dirt beneath your Feet” (Dave Gahan)

Vi fik både sange fra der nye album, en neddæmpet blueset udgave af det nye hit: “All of this and Nothing”, “Tonight” fra ‘The Light the Dead see’ og sange fra Gahans solokarierre (“Kingdom” og “Dirty Sticky Floors”) – og så selvfølgelig et par Depeche klassikere i anden halvdel! ‘You’ve been very patient, thank you!” sagde Gahan taknemmeligt inden han leverede herligt klare udgaver af “Condemnation” (fra ‘Songs of Faith and Devotion’ DM, 1993) (“… that one was for Mr. Gore!”) og “Walking in my Shoes”. Blændende flot sunget og spillet overfor et meget begejstret publikum!

Men, men men … det er nu bedre at være der selv! -Og opleve koncerten i selve koncertsalen – så derfor må ‘poeten’ jo nødvendigvis afsted!:

Gahan_Soul1

– Så turen går til London denne (forlængede) weekend! Så jeg kan høre Dave og Soulsavers Live i Shepherds Bush Empire mandag den 26. oktober om aftenen. – Og bare rolig: En anmeldelse til Siden her Will Follow!! Trust me on that!! 🙂

“There’s a Ghost Outside my Window – Haunting me …” (Dave Gahan)